top of page

Hoe maak ik een afspraak?

Via e-mail of telefoon kan je gemakkelijk een afspraak maken. Wij stimuleren het maken van een afspraak ook na afloop van de jaarlijkse controle. Zo ben je zeker van een plaatsje.

Waar zijn jullie gelegen?

Wij zijn gelegen in het hartje van
Sint-Gillis-Waas. Kijk op de kaart en navigeer makkelijk tot aan de praktijk.

Wat als ik een urgente afspraak nodig heb?

Voor zeer dringende gevallen zullen wij altijd het mogelijke doen om je zo snel mogelijk te behandelen. Neem in dat geval best zo snel mogelijk contact op met ons via telefoon*

Tijdens het weekend, op feest- en brugdagen is er een wachtdienst voorzien die je kan bereiken op het centrale nummer 0903 39969.

Is er parkeergelegenheid?

Voor onze praktijk zijn parkeerplaatsen voorzien. Is daar geen plaats? Dan kan je wagen terecht in een van de omliggende straten of pleinen.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Onze praktijk is bereikbaar met de bus.
De twee meest nabijgelegen bushaltes zijn Sint-Gillis-Waas Bosstraat en Gemeentehuis. Onze praktijk ligt op wandelafstand.

Wat als ik een afspraak moet annuleren?

Wanneer je een afspraak moet annuleren vragen wij om dit minstens 24u op voorhand te doen via telefoon. Als de afspraak wordt geannuleerd na die tijd zijn wij genoodzaakt om €25/u in rekening te brengen.

Hoe kan ik betalen?

Na een consultatie kan je contant betalen of met Bancontact.

Wat doe ik als ik 
napijn heb?

Afhankelijk van het type behandeling kan er na de consultatie napijn ontstaan. De tandarts zal je dit uitleggen tijdens de consultatie. Zit je toch nog met vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Tijdens het weekend, op feest- en brugdagen is er een wachtdienst voorzien die je kan bereiken op het centrale nummer 0903 39969.

Wat betekent niet geconventioneerd zijn?

Dit betekent dat wij onze eigen tarieven bepalen. Daarbij houden we rekening met de vooropgestelde basistarieven.

Veelgestelde vragen

Vragen?

Suggesties?

Zit je na je bezoek nog met vragen of suggesties? Wij helpen je graag verder! Laat het ons weten, zo kunnen wij werken aan een optimale beleving in onze tandartsenpraktijk.

bottom of page